Iloiloga o tulaga tau uamea

I lalo o le aafiaga o mea e pei o le faʻaleleia atili o le tamaoaiga o le atunuʻu ma faʻamoemoega mautinoa o le faʻatupulaia o manaʻoga, o tau o uʻamea i totonu o le atunuʻu ua faʻaalia ai le siʻitia lautele talu ai nei.E tusa lava pe faʻaaogaina le paʻu i le fausiaina, poʻo le uʻamea o loʻo faʻaaogaina i taavale ma meaafale, o tau o loʻo faʻaalia le agai i luga.
O le mana'oga e fa'atupu ai le si'itia o tau o u'amea
I le ulufale atu i le 2021, o le tele o galuega faʻainisinia tetele i le atunuʻu ua amata fauina le tasi ma le isi, faʻamalosia le malosi i le "manaoga uʻamea".“O lo’o malosi pea le mana’oga mo uamea i lenei tausaga.O lenei galu o le siʻitia o tau i le maketi uʻamea ina ua maeʻa le Spring Festival e faʻamaonia ai foi lenei tulaga. ;mai le vaaiga o le siosiomaga faavaomalo, o le a sili atu le mamafa o le tau o le lalolagi i le 2021, ma o le tau o oloa tetele i le maketi faavaomalo o le a masani ona siitia i le taimi o le Spring Festival.A maeʻa le aso malolo, o le maketi i totonu o le atunuʻu o le a fesoʻotaʻi ma atunuʻu i fafo, ma e manino le aʻafiaga o fesoʻotaʻiga.

O pisinisi u'amea o lo'o fa'agasolo i le malosi atoatoa

Na maitauina e le tusitala o le Shanghai Securities News o kamupani uʻamea i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻatautaia foʻi le malosi atoatoa ona o le manaʻoga.E tusa ai ma fuainumera mai le China Iron and Steel Association, i le ogatotonu o Fepuari 2021, o le averesi o le gaosiga o le uʻamea i aso taitasi o pisinisi uʻamea autu e 2,282,400 tone, o se faʻamaumauga maualuga;o se siitaga i lea masina ma lea masina o le 128,000 tone, o se siitaga e 3.49%, ma se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 24.38%.
A mae'a le "amataga lelei" i le Tausaga o le Ox, pe i ai se avanoa mo le si'itia atili o tau o uamea?

A'o fa'atupula'ia le fa'amoemoe o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga i totonu o le atunu'u ma fafo, o lo'o fa'asolosolo malie le toe fa'aleleia o le mana'oga i fafo, ma o tupe mama a pisinisi fa'apisinisi i totonu o le atunu'u ua fa'aitiitia, ma maua ai le lagolago mo le mana'oga i lalo o le u'amea.O le kamupani atoa o loʻo tumau pea ma le faʻaeteete le faʻamoemoe e uiga i le manaʻoga i lalo ole sila i le 2021.

E tusa ai ma pisinisi i lalo ifo, o le vaega o alamanuia, gaosiga, masini faufale, mea faigaluega fale taʻavale, ma le fausaga uʻamea manaoga o le a faʻaauau pea ona faʻaauau le faʻatupulaia i le kuata lona fa o le 2020. taimi i le lumanaʻi e tuʻuina atu ai le lagolago mo papatusi;oloa uumi i lalo ole mana'oga o fanua e fa'amoemoe e fa'atumauina se tulaga fa'amautu.


Taimi meli: Iuni-01-2021